Thilata Haasnoot
Photo made by: Jessica de Boom Photography

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Thilata (36)en ik geboren in Ratnapura, de Edelstenenstad van Sri Lanka. Dit maakt me meteen ook een ekster want ik gek ben op goud en edelstenen. Ik ben als Brabantse naar Dordrecht voor de liefde verhuisd. Dortenaren worden ook wel schapenkoppen genoemd. Ik ben dus inmiddels een echte import schapenkop. De verhuizing naar Dordt was een grote stap. Ik wilde mijn familie en vrienden, via mijn Instagram J’adordrecht, een kijkje geven in de bouw van ons huis en mijn Dordste leven. Langzaam aan begon ik me steeds meer thuis te voelen in Dordt. Inmiddels weet ik mijn weg naar de leukste horeca gelegenheden, weet ik iets over de geschiedenis van deze stad te vertellen, geniet ik van de mooie architectuur en al het groen. 

Kortom: ‘J’adore Dordrecht.’ Mijn Instagram naam én blog is dus een samensmelting van deze woorden. Over de liefde gesproken, ik schrijf ook als gastredacteur voor in de buurt Dordrecht een column ‘verhuisd voor de liefde’. Samen met mijn Instagram posts was dit het begin voor het maken van teksten.

Een aantal dingen over mij:

  • Stiefmama van twee jongens
  • Enorme dierengek, vooral op mijn dwergpapegaai Snoepie en Franse Bulldog Nelli
  • Gek op eten! Je kan me wakker maken voor boerenkool en allerlei kaasjes (niet bij elkaar natuurlijk!)
  • 101 creatieve ideeën in mijn hoofd. Die ik het liefste à la minute uitvoer, maar vaak moet ik Anne in zetten. Iets met geen handige Harrie zijn.
  • Kleurrijk, in mijn kleding, maar ook in huis.
  • Ondernemer in de gehandicaptenzorg. Ik ben ambulant begeleider voor mensen met een beperking zoals Borderline , Autisme , ADHD met een normale of hoge begaafdheid op basis van ZIN of PGB.
  • Staat altijd in de zevende versnelling, alles moet snel en ik leg de lat voor mezelf hoog.
  • Ik vind mijn eigen grappen het leukste, vooral wanneer de ander niet lacht. Dan ga ik namelijk nog harder lachen. Je zult hier dan af en toe ook wat grappen en grollen uit mijn leven tegenkomen.

Zoals je kan lezen ben ik breed geïnteresseerd. Op mijn blog tref je dan ook diverse onderwerpen zoals ons samengesteld gezin, favoriete recepten, puppy nieuws, DIY en dergelijke. Ik ga jou meenemen in al mijn verhalen en ervaringen. Heel veel lees plezier!
Liefs,

 Thilata